Aanbevolen: Spy camera
 Alarmsystemen Expert  thumbnail

Alarmsystemen Expert

Published Apr 09, 22
6 min read

Ip Camera Als Hart Van Uw Alarmsysteem

Overigens beschikt deze sensor ook over een antimasking-functie waardoor je een melding krijgt (of het alarm gaat af) wanneer iemand iets voor de sensor hangt. Mocht iemand de sensor van de muur trekken, ook dan kan het alarm afgaan of krijg je een melding. Motion, Cam, De Motion, Cam is ook een prijzig maar interessant product.

Dit model komt met een ingebouwde camera die automatisch foto’s maakt zodra er een beweging waargenomen wordt. Het aantal foto’s en de resolutie (maximaal 680×480 pixels) kun je zelf in de app instellen (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!). Hoe hoger de resolutie, hoe langer het duurt voordat je de foto’s te zien krijgt. De meest verstandige keuze is 320×240 pixels resolutie aangezien je dan binnen enkele seconden je foto’s te zien krijgt.

Ze worden namelijk via een radiosignaal verstuurd. Dat gezegd hebbende is de 320×240 resolutie voldoende om te zien wat er gebeurt in huis, om vervolgens hierop te reageren. Het is niet bedoeld om gezichten tot in detail te kunnen herkennen, maar juist om te kunnen zien of het alarm vals of terecht is (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!).

In de app kun je zelf aangeven hoeveel foto’s je per beweging wilt ontvangen (standaard 3) en hoe vaak je foto’s wilt maken van een beweging tijdens een alarmering. ajax alarmsysteem set. Tot slot beschikt de Motion, Cam over een gevoeligheidsinstelling van laag tot hoog. Mocht je huisdieren van maximaal 50cm hoog en 20 kilo zwaar hebben dan worden ze met de ‘laag’ instelling genegeerd, en dat werkt zeer goed. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!.De ingebouwde camera maakt deze Motion, Cam wat ons betreft de beste sensor in de line-up, en zelfs ook de beste sensor voor een alarmsysteem die we tot nu toe getest hebben. Niet iedereen wil namelijk een camera in huis hebben die continu opneemt en die ook weer extra plek inneemt - Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!.

Key, Pad, Het Key, Pad van AJAX Systems is een codepaneel zoals je een codepaneel verwacht, maar toch zouden we hier een verbetering in doorvoeren. Het paneel ziet er strak uit, is netjes afgewerkt en werkt goed, maar aangezien het paneel niet over fysieke koppen beschikt kan de bediening soms wat onhandig zijn (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!).

Spyshop Gent

Dat is een extra handeling, en hoewel het piepje van activeren anders is dan dat van een knop indrukken is het soms niet duidelijk of je nu een knop ingedrukt hebt of dat het paneel geactiveerd is. Daarbij bieden de touch-knoppen geen feedback (afgezien van geluid) wat ook soms voor verwarring zorgt.

Notificaties, Tot slot de notificaties, wat een belangrijk onderdeel van een alarmsysteem is. Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!. Op dit vlak alleen maar lof voor het AJAX Systems alarmsysteem. Notificaties zijn kort maar krachtig, verschijnen zeer snel op je smartphone en bevatten voldoende informatie om direct te weten wat er gaande is. Ook wanneer je geofencing gebruikt krijg je zodra je de straal binnenkomt meteen een melding met de vraag of je het alarm wilt inschakelen.

We hebben geen loze of foutieve meldingen gehad, 100 procent van de meldingen is binnen 1-3 seconden op de smartphone verschenen en alle meldingen waren duidelijk (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!). Integratie met standaarden en platformen, Als er dan toch een minpuntje genoemd moet worden dan zijn het de nog gebrekkige integratiemogelijkheden met andere systemen en platformen.

Ook kun je een schema aanmaken waardoor de stekker op een specifiek moment aangaat of uitgaat. De producten geven ook aan hoeveel stroom er verbruikt wordt en bieden spanningsbeveiliging (Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!). Voor diegenen die hun alarm uit willen breiden met een paar simpele scenes waar lampen of apparaten aan gekoppeld zijn is het prima, maar diegenen die hun huis al vol slimme apparatuur hebben staan of een andere hub of een ander platform gebruiken voor automatisering is het niet voldoende.

Zo belooft het bedrijf dit jaar nog met een API te komen waarmee integratie met verschillende platformen en standaarden mogelijk wordt, en dan wordt het voor de echte smarthome-liefhebber dus nog veel interessanter. Op deze pagina van AJAX Systems kun je zelfs stemmen op features die je graag wilt zien, waaronder dus die integratie van standaarden en platformen.Hulp nodig bij het kopen van een Ajax Alarmsysteem

Address: Belgie en Nederland
Phone: 089-680474
Email: support@sitcon.be
ajax alarmsysteem

Conclusie, Afgezien van wat hele kleine verbeterpunten is het AJAX Systems alarmsysteem wat ons betreft het beste, slimme alarmsysteem dat we tot op heden getest hebben - Beste Ajax alarmsysteem - Vergelijk Nu!. Er is niets dat niet goed werkt aan dit systeem: de verbetering zit hem vooral in het uitbreiden van de mogelijkheden om het alarmsysteem met domoticatoepassingen te koppelen.

Welke Beveiligingscamera Moet Ik Kiezen?-Ajax alarmsysteem

En als echte Hollander kun je op de professionele installatie besparen want het systeem is eenvoudig zelf te plaatsen en installeren. Kortom, als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar alarmsysteem maar geen duur, bekabeld systeem wilt aanleggen dan is AJAX Systems een absolute aanrader..

De HUB De hub is het intelligente controlepaneel en het belangrijkste element van het Ajax-beveiligingssysteem. Het apparaat controleert de werking van alle Ajax-detectors en stuurt onmiddellijk een alarmsignaal naar de eigenaar. Het systeem is zeer eenvoudig te installeren en in te stellen via uw smartphone, bij de HUB zit een duidelijke Ajax-Hub-Fast-Start-Guide.

55.1. 0 en hoger) Nu, in de sirene-instellingen, zijn waarschuwingen over de activering van de nachtmodus en vertragingen gescheiden: afzonderlijk voor de ingang en de uitgang. U kunt ook het volume van deze waarschuwingen instellen. Geen vervelende piepjes meer ‘s nachts. (Street, Siren — 3. 72.1. 0 en hoger, Street, Siren Double, Deck — 3.

0 en hoger en Home, Siren — 5. 55.1. 0 en hoger. Lees HIER de officiele Ajax. systems versie, Gegevensimport die het overschakelen naar een nieuwe hub vereenvoudigt. Een optie om een ​​detector die niet correct werkt tijdelijk te deactiveren zonder deze uit het systeem te verwijderen. Een optie om het alarmtype voor knop en zender te configureren.Gebruik je eigen IP-camera met RTSP Wat De GPRS verbinding in de AJAX HUB maakt gebruik van een 2G internet verbinding. Zodra de Ajax Hub beide verbindingen actief heeft (Ethernet, en GPRS),is het verbruik ongeveer 30 Mb per maand. Als de Ajax Hub enkel gebruik maakt van de GPRS verbinding, is dit verbruik ongeveer 150 Mb per maand.

Batterijlevensduur Ajax componenten De batterij levensduur van de Ajax componenten wordt mede bepaald door de “Detector Ping Inteval”. Je vindt deze instelling in de Ajax HUB onder “Jeweller”. Standaard staat de ping interval op 36 seconden, verhoog je dit getal dan zal dat de batterij levensduur ten goede komen!! Ontwikkeling van een detector met een camera werd een uitdaging voor het AJAX R & D-team.

Bent U Op Zoek Naar Een Beveiligingscamera?U hebt geen snelle internetverbinding nodig om het alarmbericht te lezen. De onafhankelijkheid en communicatiebereik van ligt op het niveau van andere Ajax-apparaten. Evenals de prijs. We zijn ervan overtuigd dat dergelijke bewegingsdetectoren de toekomst zijn. De verschillen tussen de HUB’s Er zijn vier verschillende HUB’s: HUB, HUB 2, HUB 2 4G/LTE en HUB 2 Plus.

Latest Posts

Brandvoorkomen Met Risico Analyse

Published Aug 01, 23
4 min read

Bedrijven Brandwerende Deuren

Published Aug 01, 23
10 min read